PRIJAVI SE NA YOUth ACTivism CAMP

14 maj
Rok prijave 31.05.2023

Centar za edukaciju mladih u partnerstvu sa IOGT · NTO MOVEMENT, organizuje ljetni kamp YOUth ACTivism Camp, za mlade uzrasta od 16 do 22 godine.

O čemu se radi?

Ako…

  • …se želiš aktivirati i unaprijediti svoju zajednicu?
  • …ne želiš čekati promjenu, želiš biti promjena?
  • …imaš energiju i vjeruješ da možeš mijenjati svijet?
  • …želiš postati uzor mladima u svojoj zajednici?
  • …se želiš družiti sa mladima iz cijele BiH na super edukativnom i zabavnom ljetnom kampu na Vlašiću?

Onda je YOUth ACTivism Camp prava stvar za tebe! Radi se o programu koji će te, kroz zanimljive, interaktivne i edukativne radionice osnažiti da postaneš mladi lider koji u svojoj zajednici zagovara zdravo i sigurno okruženje za djecu i mlade. Imat ćeš priliku realizovati i pravi projekat u svom gradu.

A tu su, naravno i aktivnosti na kampu kroz koje ćeš se odlično zabaviti sa mladima iz cijele BiH, pa ćete postati pravi tim.

Čime se bavimo na kampu?

Neke od tema sa kojima ćeš se, kroz neformalnu edukaciju, upoznati na kampu su: liderstvo i aktivizam, komunikacija i aktivno slušanje, rješavanje konflikta, pisanje projekata, kreiranje zdravog i sigurnog okruženja i mnoge druge teme koje će te osnažiti da postaneš pravi lider u svojoj zajednici.

A između edukativnih sesija zabavit ćeš se uz planinarenje, lov na blago, sportske aktivnosti, šetnje, orijentaciju u prirodi i još mnogo toga.

Gdje i kad se kamp održava?

Kamp se održava na Vlašiću od 12.06.2023. do 17.06.2023. godine.

Centar za edukaciju mladih u partnerstvu sa IOGT · NTO MOVEMENT snosi troškove organizacije kampa, smještaja, hrane i prijevoza svim učesnicima.

Kako se prijaviti?

Ako si već 100% siguran/a da želiš biti dio ovog kampa, popuni prijavni obrazac, a ako ti treba više informacija, klikni na ovaj link javi nam se putem email adrese [email protected] , Facebook stranice Centar za edukaciju mladih – CEM ili Instagram profila cem_travnik.

Prijaviti se možeš do 31.05.2023. godine do 23:59.

I još nešto!

Na tvom putu kroz ovaj kamp podrška će ti biti profesionalni i certificirani treneri Centra za edukaciju mladih, koji će ti prenijeti svoje znanje na interaktivnim edukativnim sesijama, na kojima ćeš moći vježbati sve ono što budeš učio/la. Moći ćeš i griješiti, jer u iskustvenom učenju, na kojem je zasnovan ovaj program, greške nisu neuspjeh nego sastavni dio procesa učenja i usvajanja novih vještina. Ne propusti ovu priliku, prijavi se i pokaži da si upravo ti promjena koja treba tvom gradu i koja će doprinositi kreiranju zdravog i sigurnog okruženja za djecu i mlade.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments