Prijavi se na seminar “Nulti čas kulture sjećanja”

31 okt
Rok prijave 04.11.2021

Pozivamo vas da se prijavite na seminar „Nulti čas kulture sjećanja“, koji će se održati u subotu, 13. novembra u Banjaluci.

Suočavanje sa prošlošću je dugotrajan i nimalo lagan proces, koji je neophodan ako želimo da gradimo bolje i humanije društvo u kome će se poštovati osnovne ljudske vrijednosti. Vjerujemo da je za prevazilaženje brojnih pitanja proisteklih iz ratova, a koja nas još uvijek opterećuju, apsolutno nužna iskrena, otvorena diskusija o tom bolnom periodu naše prošlosti.

Seminar „Nulti čas kulture sjećanja“ ima za cilj da kroz diskusiju kod mladih ljudi osvjesti na koji način etnonacionalne političke elite kroz obrazovanje, medije i svakodnevnu retoriku manipulišu našom prošlošću.

POZIV JE OTVOREN ZA SVE MLADE LJUDE OD 16 do 30 GODINA IZ BOSNE I HERCEGOVINE .

TROŠKOVE PREVOZA, SMJEŠTAJA I ISHRANE SNOSI UDRUŽENJE GRAĐANA OŠTRA NULA

U skladu sa epidemiološkom situacijom i odlukama Kriznog štaba RS organizatori će preduzeti sve mjere žaštite učesnika_ca. Za sve su obezbjeđene maske, kao i sredstva za dezinfekciju.

Rok za prijavu je 04. novembar, a učesnici koji budu primljeni na seminar „Nulti čas kulture sjećanja“ će sve tehničke i praktične informacije dobiti putem maila u petak, 05. novembra 2021. godine.

Prijavni obrazac možete naći OVDJE.

Seminar “Nulti čas kulture sjećanja” organizujemo u partnerstvu sa Fondaciom Friedrich Ebert.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments