Prijavi se na radionicu stručnog osposobljavanja za mlade u Kaknju

21 jun
Rok prijave 02.07.2021

Kroz alumni aktivnosti Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study (YES) programa razmjene srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, bivša učesnica ovog programa Merima Krivokapa organizuje dvodnevnu radionicu profesionalnog usavršavanja za mlade u Kaknju. Uz podršku tima organizacije American Councils for International Education koja implementira YES program, učesnici/e radionice će moći da na nauče korisne savjete i upute vezane za potražnju posla, pisanje CV-a i ponašanje tokom poslovnog intervjua.

Radionica je namijenjena svim mladim ljudima u Kaknju koji žele da steknu znanja i vještine neophodne za traženja posla ili prakse i ostavljanja dobrog utiska kod poslodavca.

Radionica će se održati u petak, 16.07. i u subotu, 17.07. u prostorijama JU Gradska Biblioteka Kakanj u periodu od 10:00h do 17:00h.

Prijaviti se možete do 02.07. putem ovog linka.

Više o Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study programu možete vidjeti ovdje, a o American Councils for International Education uredu u BiH na sljedećem linku. Ako imate pitanja o prijavi ili radionici, javite se Merimi na br.tel. ili email.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Merima Krivokapa – organizatorica radionice u Kaknju

+387 60 321 8150

[email protected]

(Visited 27 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments