Prijavi se na radionicu #Kreirajodkuće

16 apr

 

NAREDNE DVIJE SEDMICE SU KLJUČNE!!! 😲

Ključne su za Kliker, prvu edukativno-kreativnu platformu za djecu i mlade. A ključne su i za vas koji ćete se odlučiti da postanete dio nje i kreirate sadržaj iz svojih domova.

Ukoliko ste učitelj, nastavnik ili profesor, kreativni ste, posjedujete znanja iz različitih oblasti koje su primjenjive u edukativnom sistemu osnovaca i srednjoškolaca ili ste genijalni kreativac koji želi da podijeli svoje umijeće, pozivamo vas da osmislite i kreirate kurseve iz svog doma.

Zbog trenutne situacije, osnovna verzija platforme će djeci i mladima besplatno omogućiti učenje na daljinu, a sve u cilju da stiču nova znanja i iskustva dok provode vrijeme kod kuće. Vaše je da kamerom telefona, digitalnom kamerom, kamerom na vašem laptopu ili snimkom ekrana, kreirate sadržaj koji će omogućiti da nova znanja dođu do svih onih kojima je tradicionalni vid učenja trenutno uskraćen.

Benefiti koje ostvarujete:⁣

✔️tehničku podršku i konsultacije za snimanje
✔️kratkoročni novčani stimulans u iznosu od 100KM za sve kurseve koji budu objavljeni na platformi⁣, a kada prođe trenutna situacija izazvana virusom Covid-19, kursevi će se naplaćivati u vrijednosti između 10 i 100KM – vi odlučujete, a profit se dijeli na kreatora sadržaja i platformu
✔️promociju na našim društvenim mrežama kroz seriju postova⁣

Prijave: https://bit.ly/Kreirajodkuće ✅⁣

(Visited 284 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments