Prijavi se na plaćenu praksu u Programu Omladinske banke!

1 jan
Rok prijave 13.01.2020

Druži se tri mjeseca s nama u Fondaciji Mozaik uz plaćeni topli obrok i prevoz!

* Biraj želiš li raditi u našoj kancelariji u Sarajevu ili Banjoj Luci.

Ko se može prijaviti za internship?

Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, želiš unaprijediti svoje vještine i steći radno iskustvo. Bitno je da možeš tri mjeseca boraviti i raditi u Sarajevu ili Banjoj Luci i da se raduješ tome što ćeš imati priliku pomoći mladima u realizaciji njihovih društveno-korisnih ideja ili mikrobiznisa.

Koje su moje obaveze tokom internshipa?

Rad u Omladinskoj banci je vrlo dinamičan i ni jedan dan nije isti! Nekad ćeš imati više administrativnog posla, a nekad dan provesti u komunikaciji s mladim aktivistima i aktivistkinjama. Najzanimljivi su svakako odlasci na teren i treninzi i konferencije za mlade gdje imaš priliku upoznati BiH i mlade iz različitih zajednica.

Kakvo je radno vrijeme?

U obje kancelarije se očekuje da radiš 6 h dnevno, s tim da mentori i mentorice uvijek imaju razumijevanja za tvoje privatne obaveze (odlazak do fakulteta i sl.). S kolegama i kolegicama iz kancelarije se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja obaveza i jako često ćeš raditi i van kancelarije jer si ti naša online i offline podrška Programu.

Koje vještine ću moći steći na ovoj poziciji?

Odgovornost, timski rad, organizacijske vještine, komunikativnost, multitasking, kreativno pisanje, kako raditi monitoring i evaluaciju, koordinaciju, promociju… Mislimo da nema vještine koju poželiš unaprijediti, a da ne možemo pronaći adekvatnu aktivnost za to.

Prijavi se do 13.01.2020.

Više informacija možeš pronaći na: https://www.lonac.pro/tvoje-staziranje-u-omladinskoj-banci-ima-odlican-tajming

* Ako se prijaviš za internship u sarajevskoj kancelariji, nudimo i mogućnost besplatnog smještaja, samo par metara od kancelarije!

(Visited 541 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments