Prijavi se na konkurs za izvještavanje o otpadu od hrane i reciklaži stakla

5 apr
Rok prijave 30.04.2021

Znate li što je recikliranje? - RTL VIJESTI

Sa ciljem unapređenja informisanosti i edukacije građana, novinara i drugih zainteresovanih javnosti o odgovornom upravljanju tokovima otpada od hrane i reciklaži staklene ambalaže, NALED je u okviru projekata „Ka boljem upravljanju otpadom od hrane u Republici Srbiji“ i „Upravljanje staklenom ambalažom na Zapadnom Balkanu“ danas zvanično otvorio nagradni novinarski konkurs za izveštavanje o otpadu od hrane i reciklaži stakla.

Pravo učešća imaju svi novinari novinskih agencija, dnevnih listova, nedeljnika i mesečnika, nacionalnih i lokalnih televizija, radio stanica i internet portala, kao i studenti svih fakulteta, koji se pozivaju da pripreme tekstove ili TV/radio priloge na temu upravljanja otpadom od hrane i/ili reciklaže staklene ambalaže u Srbiji.

O najboljim radovima odlučivaće stručni žiri, a nagradni fond za novinare iz Srbije iznosi po 60.000 dinara za novinare i po 20.000 dinara za studente. U okviru svakog od projekata, biće nagrađen po jedan novinar nacionalnog medija, lokalnog medija, kao i po jedan student.

Konkurs je otvoren od 21. decembra 2020. do 30. aprila 2021. godine, a detaljnije informacije možete pronaći na LINKU 

(Visited 148 times, 5 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments