Prijavi se na Erasmus+ razmjenu za mlade u Turskoj!

9 dec
Rok prijave 13.12.2019

Zvuči nevjerojatno, ali mnogi još uvijek misle da su Erasmus+ razmjene mladih samo za studente.

Još nevjerojatnije zvuči da još velika većina nikad nije ni čula za Erasmus+, a kamoli da Erasmus+ omogućava skupinama mladih iz različitih zemalja da se upoznaju, žive zajedno i surađuju na zajedničkim projeknim aktivnostima tijekom kratkog razdoblja, a da pritom njihove troškove prijevoza, smještaja i hrane snosi upravo Erasmus+ program.

Još uvijek ne vjerujete?

Ako i ti spadaš u skupinu nevjernih Toma, ne vjeruješ dok ne vidiš i ne doživiš, pozivamo te da se prijaviš na našu razmjenu mladih od 23.03. do 02.04. 2020. u Istanbulu i doživiš ono o čemu mi non stop pričamo!

Neka Erasmus+ iskustvo bude tvoje iskustvo, a ne iskustvo tvojih prijatelja.

Što moraš učiniti?

Pročitati pažljivo infopack koji se nalazi u našoj prijavnici.

Ako se slažeš sa svime što se nelazi u infopacku, sve što moraš još učiniti je ispuniti našu prijavnicu i uvjeriti nas da baš tebe moramo poslati na projekt!

Pijavnica:
https://forms.gle/cFZnkDzpo27neZ238

Imamo 10 mjesta!

8 mjesta su namijenjena mladima od 18 do 30 godina, za ostala 2 mjesta su namijenjena team leaderima te za njih nema gornje dobne granice, ali moraju imati iskustva u Erasmus+ projektima.

Čekamo prijave!

Prijave su otvorene do 13.12 2019., ali nemoj čekati zadnji dan, ispuni odmah sada da kasnije ne zaboraviš na ovakvu sjajnu priliku!

(Visited 712 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments