Prijavi se “Molson Coors” business academy

7 nov
Rok prijave 01.11.2020

Kompanija Molson Coors, jedan od svjetskih lidera u oblasti pivarske industrije, zajedno sa CERK-om organizuju Molson Coors Business Academy. Akademija je savršen način da 2020. godinu završite sa vještinama potrebnim za realizaciju vaše pripremu i prezentaciju vaše ideje iz snova.

Molson Coors Business Academy se realizuje kroz niz praktičnih radionica koje će timovima omogući da bolje i kvalitetnije pripreme rješenje i lakše dođu do nagrada!

Neke od tema radionica su:

  • Kako reagovati na „novo normalno“ u praksi – iskustvo brendova Molson Coors grupacije
  • Put do uspjeha – kako razviti kreativnu uideju koristeći CANVAS model?
  • Cost management – upravljanje troškovima i budžetom kao kamen temeljac svakog uspješnog poduhvata.

PREDAVAČI

Predavači na Molson Coors Business Academy su stručnjaci sa domaćim i međunarodnim iskustvom, kako u poslovnom, tako i u akademskom svijetu. Ovo su naši predavači:

Vladimir Rosić,
Senior Marketing Manager BH, Molson Coors BH

 

Mr. sci. Anes Hrnjić.
Viši asistent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu
Rukovodilac Centra za karijeru studenata EFSA

Anes također vodi projekat CEO u oblasti preduzetništva mladih. . Projekt CEO je najveći regionalni, obrazovni program za razvoj karijere mladih sa prepoznatljivom konferencijom kao središnjim događajem.

Anes je takođe član organizacionog odbora glavnog nacionalnog poslovnog događaja Ekonomskog foruma BiHDiplomirao je poslovnu administraciju u SAD-u 2011. godine, magistrirao menadžment u Sarajevu 2013. i trenutno je doktorskom studiju u oblasti poslovnog menadžmenta na EFSA.

Andrea Đerman
Client Experience Manager za Zaljev i Indiju, Meltwater, Dubai, UAE

Andrea Đerman, Banjalučka sa međunarodnim iskustvom. Trenutno zaposlena u Melwater, međunarodnoj kompaniji za social media analytics. Andrea je bila predsjednik lokalne kancelarije AIESEC-a a obrazovno i profesionalno iskustvo je sticala širom svijeta.

Anja Rajak, MSc
Viši asistent na Fakuletu poslovne ekonomije Bijelјina, UIS

Osnovne studije je završila na FPE Bijelјina 2012. godine kao student generacije, a master program Računovodstvo i finansije na University of Greenwich u Londonu kao Chevening stipendista britanskog Ministarstva spolјnih poslova. Anja je interni revizor za QMS ISO 9001:2015. Radila je kao projektni koordinator nakon što je provela preko 10 godina kao volonter i aktivista različitih nevladinih organizacija. Realizovala je veliki broj projekata i radionica sa mladima na temu omladinskog aktivizma, volonterizma, komunikacijskih vještina, timskog rada, religijskih sloboda i sloboda uvjerenja, a bila je i predavač na preduzetničkim obukama.

Suzana Stevanović, MA
Viši asistent na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, UIS

Na Fakultetu izvodi vježbe iz predmeta: Poslovne finansije, Teorija i analiza bilansa, Finansijska tržišta, Međunarodno poslovno finansiranje i Monetarna ekonomija. Osnovne i master studije je završila 2009. godine na FPE Bijeljina, UIS, prve kao student generacije a master studije sa prosjekom 10.0. Trenutno je student treće godine doktorskih studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Tokom osnovnih i master studija bila je stipendista Opštine Bijeljina i Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske. Bila je učesnik na nekoliko projekata i autor je preko 15 radova iz svoje naučne oblasti.

PRIJAVE

Prijave na Molson Coors Business Academy otvorene su do 1. decembra 2020.

Ukoliko ste se prijavili na Jelen ili Ožujsko Business Case Challenge, automatski stičete pravo učešća na Molson Coors Business Academy. U slučaju da ne želite da se takmičite, ali biste ipak htjeli biti dio akademije, pošaljite prijavu (ime, prezime, fakultet) na [email protected].

(Visited 93 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments