PRIJAVI SE – Javna diskusija u Tuzli: Moj glas je bitan!

1 sep
Rok prijave 01.09.2020

Kampanja #TvojGlasJeBitan će u Prostoru za mlade u Tuzli 1. septembra u 17h održati javnu diskusiju na temu “Moj glas je bitan” gdje će se sa učesnicima diskutovati o tome da li je njihov glas bitan, zbog čega je učešće u izbornom procesu važno, ali i o poznavanju nadležnosti lokalne samouprave.

Učesnici će imati priliku saznati nešto više o kampanji te jasno reći svoja mišljenja o tome zašto je njihov glas bitan.

Pozivamo sve mlade ljude iz Tuzle (ali i drugih lokalnih zajednica koji su u mogućnosti prisustvovati) da se prijave putem Google Forms obrasca i na taj način na vrijeme osiguraju svoje mjesto na diskusiji.

LINK ZA PRIJAVU 

Obzirom da nam je sigurnost jako važna, javnoj diskusiji može prisustvovati maksimalno 30 učesnika uz obavezno pridržavanje zaštitnih mjera. Zbog toga Vas molimo da vaše mjesto na javnoj diskusiji osigurate na vrijeme prijavom na pomenuti obrazac.

Kampanja #TvojGlasJeBitan pokrenuta je od strane mladih ljudi i ima za cilj razvijanje svijesti građana Bosne i Hercegovine o važnosti učestvovanja u izbornom procesu te zauzima isključivo neutralan stav i ne propagira politički program niti jedne političke partije, već zagovara samo i isključivo važnost učestvovanja u izbornom procesu.

Zbog toga na događajima nastojimo okupiti mlade ljude različitih stavova koji pripadaju različitim nevladinim organizacijama, političkim partijama, javnim ustanovama, privatnim preduzećima, sportskim i kulturnim društvima i svim drugim društvenim grupama jer je svaki glas podjednako važan bez obzira na različite stavove i narative.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments