Prijavi se i osvoji stipendiju za američki studij u Dubrovniku

30 mar
Rok prijave 01.04.2021

RIT Croatia i Valamar daju ti priliku za osvajanje pune stipendije za američki studij Service Management.

Osvoji vrijednu stipendiju i pripremi se za karijeru iz snova!

U suradnji s turističkim liderom Valamar Riviera, RIT Croatia organizira natjecanje kojim možeš osvojiti punu stipendiju od 25 600 eura za američki studij Service Management (Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima). Prijavi se do 1.4.2021. i postani dio uspješne zajednice studenata američkog koledža u Dubrovniku!

Na natjecanje se mogu prijaviti maturanti i osobe koje su u prethodne dvije godine završile srednju školu. Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju pročitaj ovdje.

U selekcijskom procesu sudjeluje i Valamar Riviera. Riječ je o najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj i partneru našeg projekta. Zajedno s nama stručnjaci Valamara sudjeluju u potrazi za budućim stipendistima i liderima u turizmu.

Sve zaintersirane kandidate pozivamo da nam se pridruže naonline info sessionu, na kojem ćemo s predstavnicima Valamara razgovarati odetaljima natjecanja. Info session će se održati putem Zooma. Za dodatneinformacije kontaktirajte nas na: [email protected].

Najboljima vrijedne stipendije.
Prijaviti se možeš do 1.4.2021., a za one najbolje pripremili smo vrijedne nagrade u obliku stipendija.

Više informacija pronađite OVDJE.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments