Prijave za kurs digitalnog marketinga i SEO!

18 feb
Rok prijave 29.02.2024

Encode je kompanija koja pruža edukacije i mentorstvo, tako što povezuje trenutne profesionalce i stručnjake sa njihovim budućim kolegama koji su na početku svoje karijere. Fokus stavljamo na pojedinca i razvoj tehničkih i netehničkih vještina, te inovativnih sistema za dodatno usavršavanje u odgovarajućem sektoru.

Ovi kursevi digitalnog marketinga su osmišljeni od strane Nadira Porobića, stručnjaka iz prakse – koji radi kao Marketing Manager, a radio je i kao Digital Marketing Specialist. Nadir je ove kurseve koncipirao kako bi bili praktični i davali potrebno znanje iz industrije koje je on naučio u toku svoje karijere.

Prvi kurs, “Digitalni Marketing: Organski Reach ili Plaćene Kampanje?”, pokriva ključne aspekte digitalnog marketinga uključujući organski doseg, Meta Ads, Google Ads i strategije email marketinga. Ovaj kurs je idealan za sve one koji žele naučiti kako efikasno koristiti digitalne kanale za privlačenje i zadržavanje klijenata.

Drugi kurs, “Uvod u SEO Optimizaciju”, zaronit će duboko u svijet pretraživača i kako se rangirati na prvim stranicama. Polaznici će naučiti o onpage i offpage SEO faktorima, keyword researchu, tehnološkim aspektima brzine web stranica, kao i o pisanju efektivnog sadržaja.

Svaki od ova dva kursa će trajati pet sedmica, s predavanjima dva puta sedmično po dva sata, pružajući intenzivan ali fleksibilan raspored učenja. Rad u manjim grupama omogućit će svakom polazniku da dobije individualnu pažnju i podršku kroz interaktivnu nastavu preko Google Meet platforme.

Cijena jednog kursa iznosi 250 KM, a oba kursa iznose 500 KM.

Prijave su otvorene do 29. marta 2024. godine, a kurs počinje u aprilu 2024. godine.

Svaki polaznik će nakon uspješnog završetka kursa dobiti certifikat.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje digitalne marketinške vještine ili započnete svoju karijeru u SEO optimizaciji.

Prijavite se odmah preko ovog LINKA i iskoristite priliku da učite od najboljih u poslu.

Za više informacija posjetite naše društvene mreže ili nas kontaktirajte putem e-maila: [email protected]

(Visited 123 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments