Prijave za konferenciju Web3 i blockchain u BiH još uvijek u tijeku

8 maj

Prijave za dugonajavljivanu naučno/znanstvenu konferenciju Web3 i blockchain u BiH su još uvijek u tijeku! Svoje mjesto svi zainteresirani mogu rezervirati registracijom na linku već danas! Konferencija, koja će se dotaknuti iznimno aktualne teme, održat će se u INTERA Tehnološkom Parku u srijedu, 10.5.2023. godine.

Na njoj će se govoriti o važnosti praćenja globalnih trendova i detaljnijem posvećivanju razvoju uporabe Web3 i blockchain tehnologija. I ova konferencija će biti posvećena primjerima primjene ovih tehnologija u praksi, a u proteklom periodu zainteresirani istraživači i znanstvenici su imali priliku predati svoje radove koji će biti prezentirati upravo u programu konferencije.

Tako će se govornici dotaknuti važnosti i uloga Telekom 4.0 operatera u Web 3.0 okruženju, blockchain tehnologije u industriji 4.0, interoperabilnosti blockchaina, potencijala ovih tehnologija za financijski sektor, uloge generacije Z u korištenju ovih tehnologija, ali i primjene u digitalizaciji imovine, zaštiti osobnih podataka, zaštiti intelektualnog vlasništva, rješavanju problema lažnih diploma, transformaciji funkcije države, zelenoj ekonomiji i poreznom sustavu.

Bogat program konferencije obilježit će i praktični primjeri iz regije iz kojih će svi prisutni moći dodatno naučiti i u kojima će se moći pronaći dodatna inspiracija za korištenje ovih tehnologija. Konferenciju zajednički organiziraju INTERA Tehnološki Park i Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke/znanosti, a sudjelovanje je besplatno – dovoljno je samo da se zainteresirani prijave na linku!

Pročitajte više na: https://bljesak.info/gospodarstvo/promo/intera-tp-Web3-blockchain/418481

(Visited 73 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments