Prijava za učešće u online programu obuke

6 avg
Rok prijave 16.08.2020

Zelena fondacija Balkana, dio regionalnog programa pod nazivom Zelene ideje Balkana, organizuje prvu Zelenu akademiju Balkana 2020/2021.

OBLAST:

Održivi razvoj

OPIS

Program obuke, Zelena akademija Balkana, počiva na tri stuba: politika, ekonomija i društvo, što će olakšati razgovore na temu održivog razvoja u području Zapadnog Balkana. Tokom obuke će se koristiti međusektorski i transdisciplinarni pristup koji će ohrabriti studiozno učenje i istraživati perspektivu, ekonmski poslovni pristup i društveni uticaj. Cilj programa je očuvanje životne sredine, održivi razvoj, umrežavanje aktivista i privrednika, priprema lokalnih i regionalnih učesnika da identifikuju potencijal u svom okruženju i kreiraju održive inicijative i pokrenu biznise.

USLOVI

Zelena akademija Balkana je otvorena primarno za mlade ljude s područja Zapadnog Balkana koji žele da pokrenu održiv biznis koji će doprinijeti očuvanju životne sredine. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili za učešće u obuci, kandidati su u obavezi da popune formular putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1k0M3jYOKTs5EWLNlO4eu50QSj2RBYUOmv8GEAwkIajs/viewform?fbclid=IwAR2s3gihrQjmgGjuEo7HFJbjOBxO4o4JrGUStNyktO62_aL-RYT9174bEjQ&edit_requested=true

ROK ZA PRIJAVU:

16. avgust 2020. godine

Detaljnije na: https://tragfondacija.org/wp-content/uploads/2020/07/BGA_Call_for_Participation.pdf

(Visited 247 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments