Prijava za radionicu u Mostaru: Razvoj poslovnih modela – biznis model Canvas

5 sep

 

YourJob BiH organizira radionicu na temu: “Razvoj poslovnih modela – biznis model Canvas” u srijedu i četvrtak, 8. i 9. 9. 2021. godine  od 10 -15h Hotel Mostar, Kneza Domagoja bb, Mostar

Radionica je namijenjena za mlade od 15 do 30 godina iz Mostara i Čapljine.
Predavač je iz Agencije Apriori BH.

Program radionice osmišljen je na način da svaka osoba koja želi pokrenuti svoj vlastiti posao, svoju ideju razradi u 9 koraka po biznis modelu Canvas. Radi se o modelu koji sjajno zaokruži sve što vam je potrebno kako biste pokrenuli biznis, a to je da znate tko ste i gdje ste i u kom smjeru idete. Devet koraka koje ćemo obraditi na radionici po Canvasu su: 1) Problem; 2) Rješenje; 3) Vaša vrijednost; 4) Vaša prednost; 5) Ciljne grupe; 6) Ključni pokazatelji; 7) Kanali;  Troškovi; 9) Struktura prihoda. Svaki polaznik će na svom A0 papiru zaokružiti svoju poslovnu ideju i proći kroz 9 koraka te nakon radionice imati plan, program i sve ključne detalje potrebne za pokretanje biznisa.

Osobe koje se prijave na radionicu a nemaju ideju za pokretanje poslovanja mogu se pridružiti osobama koje imaju ideju te zajedno raditi u malim grupama od po dvije do tri osobe.

Obavezna prijava na https://forms.gle/QBxzSqob3h7ot7nq6

Broj sudionika je ograničen. U slučaju većeg broja prijavljenih kontaktirati ćemo te radi dogovora oko narednog termina.

Osigurati ćemo poštovanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

Dobro došli!
Sva pitanja u vezi obuke možete postaviti na telefon savjetovališta za zapošljavanje mladih Mostar 036328916.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments