Pridružite se omladinskim klubovima u Zvorniku i Kalesiji

2 jul

 

Omladinski klubovi Kalesija i Zvornik nastavljaju sa radom. Ukoliko želite da budete dio pozitivnih priča i da budete dio promjena u Vašoj okolini pridružite se ovim klubovima.

Budi aktivan ili aktivna
Pridružite se lokalnim timovima u organizaciji i realizaciji novih aktivnosti. Poziv je otvoren za sve omladince koji žele da budu učesnici u događajima i druženjima.

U okviru treninga i radionica učesnici i učesnice imaju priliku da se upoznaju sa omladinskim radom, predstave svoje viđenje budućeg omladinskog radnika i radnice, te da razgovaraju o promjenama i novitetima koje bi željeli da vide u svojim lokalnim zajednicama.

Omladinski klub Zvornik namijenjen je mladima koji kroz zajedničke ideje i aktivnosti doprinose pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici. Otvoren je za sve mlade i aktivne ljude (15-30 godina).

Prijavite se lahko, tako što ćete da popunite upitnik putem ovog linka. Upitnik je kratak i sadrži samo nekoliko pitanja koje su vezane za osnovne informacije o Vama.

Više informacija možete da dobijete putem mail-a [email protected] (Kalesija) i [email protected] (Zvornik).

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

(Visited 66 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments