Pričamo priče o pričama: Šta ne saznate iz medijskih sadržaja?

3 okt

Koje se to stresne, komične i tragične situacije dešavaju novinarima tokom istraživanja? Kako su pronašli temu, a zatim i dokaze? Ko ih je pokušao spriječiti u tome? Zašto neke priče nikad nisu objavljene? Po odgovore dođite 3. oktobra u 19 časova u Mac Tire pab u Banjaluci. 

Portal eTrafika organizuje događaj “Pričamo priče o pričama“, gdje će četvoro novinara publici pričati anegdote o svojim istraživanjima, koje publika ne može da sazna iz medijskih objava. Radi se o situacijama koje se novinarima dešavaju prilikom istraživanja i rada na terenu, a koje nikad ne stignu do publike, već se zadrže na prepričavanjima u novinarskim krugovima.

Događaj će se održati u utorak, 3. oktobra, u 19 časova u Mac Tire pabu u Banjaluci.

Voditelj programa je glumac Aleksandar Blanić, a publici će se predstaviti Nermina Kulogija-Zolj (BIRN BiH), Nikolija Bjelica Škrivan (Direkt portal), Brankica Spasenić (Mondo BiH) i Milan Zubović (Glas Srpske). Oni će imati po 10 minuta da ispričaju po jednu pozadinsku priču o svom izvještavanju, nakon toga publika će dobiti priliku za pitanja i komentare.

Za više informacija o događaju, posjetite stranice organizatora.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments