Predavanje na temu: ”Osnove digitalnog marketinga”

25 maj

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje na temu: ”Osnove digitalnog marketinga”, u organizaciji Foruma mladih SBB KS.

Želite saznati šta je “Digitalni marketing” i steći znanje o sve popularnijoj oblasti današnjice? Da naučite nova znanja i iskustva stručnjaka iz svijeta marketinga? – onda ste na pravom mjestu!

Na ova, ali i ostala pitanja koja Vas interesuju odgovore će Vam ponuditi stručnjak iz ove oblasti gdin.Vedad Borovac, digital marketing menadžer i konsultant, kao i predavač iz oblasti digitalnog marketinga.

Cilj predavanja o digitalnom marketingu jeste upoznavanje mladih sa osnovama digitalnog marketinga i načinima vođenja privatnih i poslovnih profila na društvenim mrežama, te informisanje o najnovijim trendovima marketinga. Teme koje će biti obuhvaćene su:

– Šta je digitalni marketing?

– Najvažniji elementi digitalnog marketinga?

– Da li je marketing stvaranje, pronalaženje i zadovoljavanje potreba?

– Digitalni marketing i njegove prednosti u odnosu na stare metode marketinga?

– Kako kreirati digitalnu kampanju?

– Marketinški termini koje trebate poznavati?

Kroz interaktivnu komunikaciju biti ćete u prilici da svojim komentarom, iskustvom date vlastiti doprinos temi i iskažete svoje mišljenje o digitalnom marketingu.

Predavanje je namijenjeno mladima od 18-35 godina.

Predavanje će biti održano 31.maj 2022.godine od 18:00-19:30h u Avaz Twist Tower, ul.Tešanjska 24A, na 3.spratu.

Prijave možete izvršiti na https://forms.gle/MW3mP4ckJAEixBLs9, sve dodatne informacije možete dobiti na broj 033 942 596 ili [email protected]

Forum mladih SBB KS

(Visited 159 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments