Pozivnica – Predstavljanje poziva za grant projekte namijenjene socijalnim poduzećima i nevladinim organizacijama za testiranje inovativnih pristupa i pilot rješenja

19 apr

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na specijalnu prezentaciju poziva za projekte u okviru projekta “EICEE – Ekosistem eko inovacija i cirkularne ekonomije zapadnog Balkana”, koju organizuje Green Building Council.

Poziv je objavljen na ovom linku https://green-council.org/poziv-za-projekte-za- testiranje-inovativnih-pristupa-i-pilot-rjesenja

Ovaj važan događaj će se održati u prostorijama Privredne komore Federacije BiH, i pružit će uvid u mogućnosti finansiranja za socijalna poduzeća i nevladine organizacije koje se bave cirkularnom i zelenom ekonomijom.

Prezentacija će obuhvatiti detalje vezane za prijavu projekata, kriterije za selekciju i načine na koje vaša organizacija može doprinijeti održivom ekonomskom razvoju regije. Nakon prezentacije, biće vremena za pitanja i odgovore kako biste dobili dodatne informacije o tome kako se prijaviti i kvalifikovati za dostupne grantove.

Očekujemo vašu potvrdu prisustva putem email adrese [email protected]kako bismo zajedno mogli istražiti kako najbolje iskoristiti prilike koje projekt “EICEE” nudi.

(Visited 44 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments