Pozivnica: Panel diskusija “Rethinking Security: Western Balkans and Eastern Partnership Countries in EU and NAGO Agenda”: Sarajevo, 23.11.

21 nov

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na panel diskusiju koja će se održati u Sarajevu 23. novembra s početkom u 17:00 sati u Domu mladih (Skenderija) u Sarajevu. Panel diskusija okupit će stručnjake i stručnjakinje na polju sigurnosti, odnosa Europske Unije i NATO zemalja sa zemljama Zapadnog Balkana te zemalja Istočnog Partnerstva. Poseban fokus će biti stavljen da sigurnosna pitanja i pitanja proširenja EU i NATO saveza u svjetlu postojećih geopolitičkih i sigurnosnih kretanja na europskom kontinentu.

Q&A sesija s uključenjem gostiju će također biti omogućena po završetku izlaganja panelista.

U dodatku ov

og maila (na dnu pozivnice) nalazi se link za registraciju. Registracija, kao i sudjelovanje na ovoj aktivnosti, je u potpunosti besplatna. Po završetku panel diskusije bit će organiziran catering za sve goste i paneliste.

Možete se registrovati putem sljedećeg linka: https://www.eventbrite.be/e/western-balkans-and-eastern-partnership-countries-in-eu-nato-agenda-tickets-472445506227

(Visited 34 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments