Pozivnica: Dvodnevni BIHUP kamp za poduzetnike

16 mar
Rok prijave 27.03.2024

Srdačno Vas pozivamo da prisustvujete našem dvodnevnom besplatnom BiHUB kampu za poduzetnice koji će se održati 15. i 16. aprila/travnja u Hotelu Plivsko jezero u Jajcu.

BiHUB kamp za poduzetnice je intenzivna obuka, namijenjena ženama u poslovnom svijetu. Događaj nudi umrežavanje, razmjenu iskustava i razvoj ključnih vještina za uspjeh u poduzetništvu.

BiHUB kamp za poduzetnice dio je projekta BiHUB II – okruženje za podršku ženskom zelenom i održivom poduzetništvu, kojeg provode partneri Kulturno izobraževalno društvo PiNA i Katapult iz Slovenije, Centar za Obrazovanje i Druženje Jajce, Centar za edukaciju mladih Travnik i Linnovate Business Park uz finansijsku podršku Ministarstva za vanjske i europske poslove Republike Slovenije iz Programa međunarodne razvojne suradnje i humanitarne pomoći Slovenije. Stoga je sudjelovanje u kampu potpuno besplatno za sve zainteresirane.

Dvodnevni kamp za poduzetnice namijenjen je iskusnim i manje iskusnim poduzetnicama s ciljem umrežavanja, peer-to-peer podrške te sticanja dodatnih znanja i kompetencija iz oblasti poduzetništva kroz interaktivne radionice, edukativne sadržaje, razgovore, prezentacije i razmjenu iskustava i dobrih praksi.

PRIJAVA

Za sudjelovanje u BiHUB kampu za poduzetnice možete se prijaviti putem sljedećeg ONLINE OBRASCAnajkasnije do 27. marta / ožujka 2024.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, savjetujemo Vam da s prijavom požurite i osigurate si mjesto u našem kampu.

PROGRAM

Prijava podrazumijeva aktivno učešće u cjelokupnom dvodnevnom programu.

U kamp su uključeni obroci i noćenje u Hotelu Plivsko jezero u Jajcu u velikim dvokrevetnim sobama (check-in 14. 04., check out 16. 04.).

Za dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju na [email protected][email protected].

(Visited 64 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments