Poziv za volontiranje u organizaciji „Justice and peace”

21 jan
Rok prijave 25.01.2020

Humanitarna organizacija „Justice and peace” objavljuje poziv za dvije volonterske pozicije u svom sjedištu u Hagu. Otvorene su pozicije za producenta dokumentarnih filmova i za novinara, odnosno pisca.

OBLAST:

Produkcija dokumentarnih filmova, novinarstvo.

OPIS

Radno vrijeme je fleksibilno sa obimom od oko 16 sati sedmično. Volontiranje počinje u januaru 2020. godine. Volonteri će raditi u malim, dinamičnim i kreativnim grupama gdje će imati zadatak da svoje vještine iskoriste na najbolji način u svrhu promocije ljudskih prava. Učesnici će imati obezbijeđena sredstva za gradski prevoz i popust od 50 odsto na ručak u obližnjem restoranu.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji imaju relevantno obrazovanje ili iskustvo potrebno za navedene pozicije. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika, a poželjno je i poznavanje holandskog, francuskog ili španskog jezika.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili pošaljite CV i motivaciono pismo na: [email protected] U naslovu mejla je potrebno naznačiti „Volunteer Documentary Filmmaker” ili „Volunteer Journalist /Writer” u zavisnosti od pozicije za koju se prijavljujete.

ROK ZA PRIJAVU:

25. januar 2020. godine

Detaljnije: https://www.justiceandpeace.nl.

(Visited 391 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments