Poziv za volontere/ke 25. Susreta mladih RS / Позив за волонтере/ке 25. Сусрета младих РС

29 jul

Пријави се као волонтер на највећу републичку омладинску манифестацију!

Имамо сјајне вијести за све волонтере из Републике Српске! Имате прилику да будете дио незаборавног догађаја који ће обиљежити ову годину – “25. Сусрети младих Републике Српске”!

Шта вас очекује као волонтера на “Сусретима младих Републике Српске”?

Организација догађаја: Имате прилику да будете дио организационог тима који ће осигурати да све буде беспријекорно и да се сваки учесник осјећа добродошлим и сигурним.

Пружање подршке радионицама: Волонтери ће бити укључени у подршку радионицама, помажући инструкторима и учесницима да искористе максимум из ових едукативних искустава.

Логистика и управљање догађајем: Учествујте у организацији простора, распореду активности и брините о токовима догађаја.

Комуникација и информисање: Будите амбасадори догађаја, пружите информације и помозите учесницима да се сналазе и уживају у сваком тренутку.

Незаборавно искуство: Као волонтер, имате прилику да стекнете непроцјењиво искуство, развијете нове вјештине, упознате инспиративне људе и будете дио нечега посебног.

Да бисте се пријавили као волонтер попуните пријавни образац.

Ваша подршка је непроцјењива, а број мјеста је ограничен, пожурите!

Не пропустите ову прилику да будете дио тима “25. Сусрета младих Републике Српске” као волонтер! Ваш допринос је од велике важности за успјех овог догађаја.

Локација: Приједор, Република Српска

Датум: 9. – 13. август 2023.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments