POZIV ZA UČESNIKE/CE: Konferencija “Izgradnja mira i sigurnosti”, Parlamentarna skupština BiH u Sarajevu

9 maj

Pozivamo sve mlade ljude koji žele da budu promjena u svojoj zajednici da se prijave na omladinsku konferenciju “Izgradnja mira i sigurnosti”, koja će se održati 25. – 26.maja 2023. Godine u Parlamentarnoj skupštini BiH u Sarajevu.

Konferencija “Izgradnja mira i sigurnosti” je jedinstvena prilika da se sastanete sa mladima iz cijele države, upoznate i učite od ključnih aktera, ambasadora, aktivista i da zajedno razgovarate o ključnim pitanjima koja se tiču ​​miru i sigurnosti u Bosni i Hercegovini.

Teme koje ćemo pokriti obuhvataju širok raspon pitanja, uključujući međunarodne odnose, prevenciju konflikata, ljudska prava, sigurnost u digitalnom svijetu, te mnoge druge. Konferencija će okupiti stručnjake iz različitih oblasti i pružiti vam priliku da čujete njihova iskustva i mišljenja o ovim važnim pitanjima.

Konferencija je namijenjena mladima od 15 do 30. godina koji žele da se aktivno uključe u izgradnju mira i sigurnosti u Bosni i Hercegovini. Stoga, ako želite upoznati nove ljude, naučiti nešto novo i učiniti nešto pozitivno za BiH, ovo je pravi događaj za vas.

Organizatori će pokriti troškove hrane, smještaja i prevoza za sve učesnike i učesnice.

Prijaviti se možete veoma jednostavno klikom ovdje.

Prijave su otvorene do 15. maja 2023. godine, broj mjesta je ograničen, a učesnike i učesnice ćemo birati na osnovu kvalitete motivacije u prijavi. Veselimo se vašem učešću!

(Visited 27 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments