Poziv za sudjelovanje na Poslovnom forumu u okviru Berlinskog procesa u Tirani

11 sep

Postepeni ulazak na jedinstveno tržište EU kao potencijal za rast regije Zapadni Balkan

Vanjkotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovina poziva zainteresirane da sudjeluju na Poslovnom forumu koji će se održati 26. rujna 2023. godine u okviru Berlinskog procesa u Tirani. Cilj Foruma je predstaviti glavna postignuća i buduće korake prema jedinstvenom tržištu EU, ali i naglasiti potrebe i preporuke poslovne zajednice Zapadnog Balkana kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal rasta regije.

U okviru Berlinskog procesa u Tirani se ove godine održava sastanak ministara ekonomija Zapadnog Balkana i Poslovni forum. Ovi događaji će poslužiti kao pregled zajedničkih postignuća u približavanju Zapadnog Balkana jedinstvenom tržištu EU. Na događaju se očekuje uz prisustvo Nj.E. Edi Rame, premijera Albanije, visokih predstavnika Europske komisije, ministarstava ekonomija Zapadnog Balkana i regionalnih organizacija.

Kao prekretnica u Berlinskom procesu, događaj u Tirani okupit će donositelje odluka iz regije, kao i sudionike Berlinskog procesa i predstavnike poslovne zajednice, potičući poboljšanje regionalne suradnje i postepeni ulasku na jedinstveno tržište EU.

Sve zainteresirane kompanije molimo da svoje sudjelovanje potvrde registracijom na službenoj platformi događaja https://www.market-access.wb6cif.eu/event-management/chamber-events/details/49 

Više informacija možete pronaći dostupno je Programu Konceptu.

komorabih.ba

(Visited 15 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments