Poziv za studente: volontiranje na 15. Danima BHAAAS-a u junu 2024 u Sarajevu

21 jan

J

Dragi volonteri, prijavite se do 28.1.2024! Ovo iskustvo će vam pružiti dragocijenu mogućnosti umrežavanja, priliku da komunicirate sa stručnjacima i dobijete pismo preporuke. Vrijedi za sve fakultete.

Dragi studenti, dok se pripremamo za 15. Dane BHAAAS-a u Sarajevu, pozivamo entuzijastične i predane studente da nam se pridruže kao volonteri na ovom uzbudljivom događaju.

Tražimo studente koji mogu posvetiti vrijeme za pripremne sastanke i četiri puna radna dana (20.-23.6.2024.) za pomoć u raznim poslovima, uključujući registraciju posjetitelja, izdavanje štampanih materijala, usmjeravanje posjetitelja, pružanje informacija i druge bitne aktivnosti vezane za događaje.

Kao volonter, imat ćete priliku da budete sastavni dio ovog utjecajnog događaja, komunicirate sa profesionalcima i stručnjacima (konferencija uključuje medicinu, tehničke i prirodne nauke, održivi razvoj, društvene i humanističke nauke, i umjetnost), doprinesete organizaciji i provođenju Dana BHAAAS-a, i dobijete pismo preporuke. Vaša uloga neće biti samo presudna za uspjeh događaja, nego će i vama pružiti dragocjeno iskustvo i mogućnosti umrežavanja.

Ako ste zainteresovani za volontiranje i možete se posvetiti navedenim datumima, odgovorite na ovaj email ili pišite na [email protected] do 28.1.2024. Trebalo bi da napišete svoje ime, univerzitet/fakultet koji pohađate. Molimo da navedete ako ste već imali saradnju sa BHAAAS-om ranije, kao i ime osobe iz Organizacionog odbora konferencije koja Vas preporučuje. Ukoliko niste radili na Danima i nemate preporuku, molimo da dostavite kratko motivaciono pismo (vaše motivacije i očekivanja u vezi sa ovim iskustvom).

Radujemo se vašim prijavama i cijenimo vašu spremnost da doprinesete uspjehu 15. Dana BHAAAS-a!

Srdačan pozdrav,

Organizacioni odbor 15. Dana BHAAAS-a

lonac.pro

(Visited 124 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments