Poziv za studente Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

16 apr
Rok prijave 27.04.2020

JAMK, Univerzitet primijenjenih nauka je međunarodna visokoškolska ustanova koja ima stručnost u osam različitih oblasti studija. Na JAMK-u studira više od 8500 studenata iz više od 70 zemalja.

Nominovati se mogu samo redovni studenti prvog i drugog ciklusa Građevinskog fakulteta. Kvota je 2.

Svi zainteresovani studenti koji žele da ostvare razmjenu na JAMK Univerzitetu primijenjenih nauka treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na [email protected] mailom namjere.

E-mail namjere za studente uključuje sljedeće dokumente: pismo motivacije (na engleskom jeziku), potvrda o prosjeku, dokaz o znanju engleskog jezika, prijedlog ugovora o učenju, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).

Potvrda o prosjeku se može tražiti i dobiti online putem eUNMO sistema. Prilikom slanja zahtjeva putem eUNMO sistema potrebno je poslati i mail studentskoj službi o tome da je zahtjev podnesen. Plaćanje se također može izvršiti online, s tim da se dokaz o uplati šalje mailom studentskoj službi fakulteta.

Nominacije studenta koji su tek upisali jedan od fakulteta Univerziteta, apsolvenata i imatrikulanata neće biti uzimane u obzir.

Ukoliko zbog pandemije COVID – 19 ne bude moguće ostvariti mobilnosti prihvaćenih nominacija, iste će biti implementirane u ljetnom semestru 2020/21.

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 27.04.2020 godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments