Poziv za stipendije za srednjoškolce i studente sa područja Vareša, Kaknja i Breze

20 jan

Fondacija Adriatic predstavlja organizaciju koja pruža i usmjerava socijalna ulaganja na učinkovit i odgovoran način, kako bi ostavila trajno pozitivno nasljeđe.

U skladu sa vrijednostima i ciljevima organizacije, objavljuje se odlična prilika za mlade:

1) Konkurs za dodjelu 10 stipendija redovnim studentima i studenticama prvog i drugog ciklusa studija s prebivalištem na području opština Vareš, Breza i Kakanj, u iznosu od 100,00KM mjesečno za akademsku 2023/2024. godinu. Detalje, uslove i informacije u vezi dokumentacije za konkurs za studente možeš pronaći ovdje.

2) Konkurs za dodjelu 15 stipendija učenicima i učenicama srednjih škola s prebivalištem na području opština Vareš, Breza i Kakanj, u iznosu od 100,00 KM mjesečno, za akademsku 2023/2024. godinu. Detalje, uslove i informacije u vezi dokumentacije za ovaj konkurs za srednjoškolce možeš pronaći ovdje.

Samo radi tebe organizuje se Dan otvorenih vrata za stipendije Adriatic Fondacije!

Konkursi ostaju otvoreni još 9 dana od datuma objave ovog bloga, zato nemoj čekati i prijavi se!

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu Fondacije Adriatic, Zvijezda 37, 71330 Vareš ili na email adresu [email protected] s naznakom „Prijava na konkurs za dodjelu stipendija Fondacije Adriatic“. Obrati pažnju na dokumentaciju i detalje jer neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Dostavljena dokumentacija se ne vraća.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments