Poziv za radionicu Komunikacija usmjerena ka mogućnostima

14 jan
Rok prijave 19.01.2023

VTK/STK BiH organizira radionicu “Komunikacija usmjerena ka mogućnostima” koja će biti održana 24. januara 2023. godine, od 10.00 do 13.00, u prostorijama Komore, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo.

Komunikacija je osnova svakog odnosa, ličnog i poslovnog. Bez dobre komunikacije nema u


spješnog poslovanja. Ipak, upravo komunikacija nam često predstavlja najveći problem, jer je uspostavljamo uglavnom nesvjesno, automatski, vođeni pretpostavkama koje ne provjeravamo, izgovarajući rečenice o kojima ni sami nismo dovoljno promislili.

Teme radionice su:

• Šta je to integralna/cjelovita komunikacija?

• Kako prepoznavati, provjeravati i mijenjati vlastite nesvjesne obrasce i pretpostavke kojima se vodimo prilikom komunikacije?

• Kako komunikaciju usmjerenu ka problemu pretvoriti u komunikaciju usmjerenu ka mogućnostima i time doći do kvalitetnih rješenja i inovacija i povećati efektivnost razgovora i poslovanja?

Više informacija o edukaciji možete pronaći u priloženom pozivu. Kotizacija za učešće iznosi 80,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije s edukacije i certifikat o učešću te osvježenje u predviđenim pauzama. Prijavu na edukaciju možete izvršiti ispunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije do 19. januara 2023. godine do 16.00 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

https://www.mreza-mira.net/

 

(Visited 79 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments