Poziv za prijavu za besplatne online kurseve izgradnje mira

21 maj

 

Institut za mir Sjedinjenih Američkih Država poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u besplatnim online kursevima, na temu upravljanje sukobom i izgradnja mira.

OBLAST:

Bezbjednost

OPIS

U cilju poboljšanja pristupa resursima i alatkama u oblasti upravljanja konfliktima i izgradnji mira, Institut za mir nudi 12 besplatnih, online uvodnih kurseva koji su dostupni 24 časa dnevno. Svaki kurs traje u prosjeku 3 sata. Po završetku kursa, kandidati dobijaju sertifikat u elektronskoj formi. Kursevi koji su u ponudi su sljedeći: analiza konflikta, vođenje dijaloga unutar zajednice, uvod u proces izgradnje mira, pregovaranje: uobličavanje konfliktne scene, medijacija nasilnih konflikata, nenasilna akcija,priprema za izgradnju mira, dobra vladavina nakon konflikta, mediji i umjetnost za mir, dizajn, monitoring i evaluacija programa u krhkom okruženju, religija i izgradnja mira i polna inkluzija u vremenu izgradnje mira.

USLOVI

Kurs je namijenjen profesionalcima koji djeluju u relevantnoj oblasti. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi da se registruju, odaberu kurs za koji su zainteresovani, potom se prijave putem sledećeg linka: https://www.usip.org/academy/catalog/ONLINE-MICRO-COURSES

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: https://www.usip.org/academy/about-academy

(Visited 122 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments