Poziv za prijave: Nastavnici kao graditelji mira

7 sep
Rok prijave 20.09.2023

Danas otvaramo prijave na 14. regionalnu konferenciju Zajednice inovativnih nastavnika/ca – NASTAVNICI KAO GRADITELJI MIRA. 😎

🟢 Odavno govorimo da nudimo mjesto na kojem se skupljaju ljudi, rađaju ideje, kako bismo zajednički gradili dobro obrazovanje i čuvali radost djetinjstva za svako dijete. Ova konferencija ima za cilj okupiti sve zaljubljenike u obrazovanje, one nastavnike i nastavnice koji stoje se druge strane nasilja.

🟠 Prijave su moguće putem online obrazaca koje možete pronaći na linku u opisu profila. Molimo vas da se upoznate sa informacijama o konferenciji i načinima prijave. Pozivamo i one koji su zainteresirani za učešće, kao i one koji žele prezentirati da budu dio naše zajedničke mirovne i obrazovne priče.

🟡 Nudimo 4 tipa kotizacija, te tri tipa smještaja. Pažljivo odaberite koji aranžman učešća na konferenciji vam najviše odgovara. Od ove godine uplate možete vršiti i putem našeg web-shopa, a sve informacije o tome kako izvršiti uplate možete pronaći na linku u opisu profila.

⚠️ Rok za prijave učešća na konferenciji: 25.09.2023.
⚠️ Rok za prijavu prezentacija na konferenciji: 20.09.2023.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments