Poziv za prijave na art kreativne radionice na Ilidži

27 jul

 

Pozivamo sve zainteresirane žene i djevojke nastanjene na području Općine Ilidža, da se uključe u ovaj projekat i prijave za učešće na besplatnim kreativnim radionicama.

DECOUPAGE – KREATIVNO SLIKANJE – IZRADA NAKITA – PLETENJE

ONLINE PRIJAVA OVDJE

Kako bavljenje umjetnošću nikada nije bilo ekonomsli isplativo, a uvijek je zahtijevalo i zahtjeva znatna ulaganja – kako su cijene sve veće, a standard života pada; kako je ekspanzija odlaska radno sposobnog stanovništva sve veća – gotovo da i ne postoji interes ni pojedinaca ni zajednice za specifičnim izražajem kroz umjetnost.  Ali, kako je baš kultura ono što je na početku i na kraju svega, nećemo i ne možemo i ne smijemo je zanemariti i želimo ponuditi niz kvalitetnih i atraktivnih edukacija koje će zainteresovati prvenstveno žene i mlade, zaposlene i one koje to nisu.

NAUČITE NEŠTO NOVO I PRIJAVITE SE NA MAIL [email protected]

Napišite svoje podatke (ime i prezime, općinu i adresu stanovanja, godište i da li ste zaposleni ili ne). Opcije su decoupage radionica, izrade nakita, radionica kreativnog slikanja i pletenja.

Vrijeme i mjesto održavanja radionica objaviće se nakon što se utvrdi broj učesnika. Broj učesnika je ograničen. Projekat je podržala Općina Ilidža.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments