Poziv za praktikante u Odjelu za PR i marketing

11 feb
Rok prijave 21.02.2024

Jeste li spremni za praktično iskustvo u svijetu (digitalnog) marketinga i PR-a? Encode d.o.o. otvara vrata ambicioznim mladima iz BiH za praksu u dinamičnom okruženju tehnologije za dvomjesečni program prakse s fleksibilnih 15 sati rada sedmicno.

Jeste li spremni za praktično iskustvo u svijetu (digitalnog) marketinga i PR-a? 

 

Encode d.o.o. otvara vrata ambicioznim mladima iz BiH za praksu u dinamičnom okruženju tehnologije i inovacija. Tražimo praktikante koji su se spremni posvetiti dvomjesečnom programu prakse s fleksibilnih 15 sati rada sedmično. Ovo je izvanredna prilika za sve one koji su željni praktičnog iskustva, kreativni, voljni učiti i ulagati u svoj lični i profesionalni razvoj.

 

Encode je kompanija koja pruža edukacije i mentorstvo u IT sektoru tako što povezuje trenutne profesionalce i stručnjake sa njihovim budućim kolegama koji su na početku svoje karijere. Fokus stavljamo na pojedinca i razvoj tehničkih i netehničkih vještina, te inovativnih sistema za dodatno usavršavanje u IT sektoru.

 

Ko može biti praktikant/ica?

  • Prijaviti se mogu državljani BiH. Prednost imaju osobe sa sjedištem u Sarajevu, uz mogućnost organizovanja remote prakse za kandidate izvan Sarajeva;
  • Osobe koje su odgovorne, spremne na praktično učenje i koje imaju visoku motivaciju za razvoj vještina u oblasti marketinga i PR-a;
  • Kreativci koji vole i koriste online medije i društvene mreže;
  • Ambiciozne i proaktivne osobe koje su spremne investirati u sebe i svoj razvoj.

 

Što praksa nudi?

Praktikanti će imati priliku upoznati se s načinom poslovanja kompanije Encode, postati dio našeg tima i imati mentorsku podršku od strane zaposlenih. Očekuje vas usavršavanje niza praktičnih vještina, učestvovanje u kreiranju korisnog sadržaja i blogova, vođenje društvenih mreža, kreiranje marketing strategija, te mogućnost pomoći u organizaciji i učestvovanju na raznim eventima na kojima Encode učestvuje. Praksa se može obavljati online ili u prostorijama firme, u zavisnosti od dogovora, sastanaka i drugih zajedničkih aktivnosti.

 

Šta dobijate?

Prije svega, praksa nije plaćena! Ono što dobijate je praktično iskustvo, znanje i uvid u svakodnevni rad u profesionalnom okruženju. Razvijate vještine koje su vam potrebne na tržištu rada, te koje će vas učiniti kompetentnijim na tržištu rada. Osim iskustva, polaznici koji uspješno završe program dobivaju preporuku za buduće poslodavce. Najboljima se pruža mogućnost daljnjeg plaćenog angažmana u našoj firmi.

 

Kako se prijaviti?

Svi zainteresovani studenti trebaju poslati svoj CV na mail: [email protected] i popuniti prijavu koja je dostupna na [LINKU] najkasnije do 21.2.2024.

 

Ne propustite ovu priliku da zakoračite u svijet (digitalnog) marketinga i PR-a.

 

Čekamo vaše prijave!

(Visited 218 times, 6 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments