Poziv za poslovnu radionicu „Umijeće liderstva“

8 jun
Rok prijave 14.06.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira dvodnevnu poslovnu radionicu „Umijeće liderstva“, koja će  biti održana 17- 18.6.2024. godine u Garden City Hotel Konjic.

U današnjem dinamičnom i kompleksnom poslovnom okruženju, efektivno liderstvo je postalo imperativ uspješnog poslovanja.  Lideri su odgovorni za inspiraciju i motivisanje timova, usmjeravanje ka postizanju ciljeva, te prilagođavanje promjenama u okruženju. Vrhunski  lider maksimizira napore tima, preuzima odgovornost, ima samopouzdanje, kreativan je i fleksibilan vođa koji inspiriše saradnike, a kompaniji nosi vrhunske rezultate.

Ulaganje u razvoj vještina efektivnog liderstva je jedna od najpametnijih investicija koje možete napraviti u svojoj karijeri. Postanite lider koji inspiriše i vodi svoj tim ka uspjehu!

Radionica je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima koji žele unaprijediti svoje znanje u ovoj oblasti.

Predavači na ovoj radionici su Jasmin Hasančević i Nataša Stanković iz ICC Tuzla i  Miša Pavičević, direktor Elite Academy Balkans. Specijalni gosti predavači i panelisti su: Elvira Halilović Trepanić (BINGO BH d.o.o. Tuzla), Jadranka Penava (MEGGLE BH d.o.o. ),  dr.sci. Zijad Lugavić, gradonačelnik Tuzle, prof. dr. Elmir Jahić iz Medical Institute Bayer i prof. dr Venan Hadžiselimović, direktor HIFA OIL d.o.o. Tešanj.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 230,00 KM sa uključenim PDV-om. U cijenu su uključena stručna predavanja, svečana večera, prezentacije sa seminara, certifikat o učešću, kafe pauza i  ručak.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 14.6.2024.godine do 12.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206.

Poziv- Program

REZERVACIJA SMJEŠTAJA

Rezervacija smještaja za učesnike omogućena je na atraktivnoj lokaciji u Konjicu, Garden City Hotel Konjic ****.

Za prijave polaznika do 14. juna 2024. godine Garden City Hotel Konjic je odobrio cijene na bazi noćenja sa doručkom:

  • jednokrevetna soba: 102,00 KM
  • dvokrevetna soba : 153,00  KM

Za rezervacije smještaja  u  Garden City Hotel Konjic možete kontaktirati na telefon 036 36 712 800, mail:  [email protected]

Također, nakon održane radionice planiran je i fakultativni izlet- posjeta Titovom bunkeru u saradnji sa Razvojnom agencijom grada Konjica.

komorabih.ba

(Visited 94 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments