Poziv za mlade na obuku za omladinske lidere/ke

12 nov

POZIV ZA MLADE NA OBUKU ZA OMLADINSKE LIDERE/KE

Centar za mlade INPUT raspisuje poziv za obuku za omladinske lidere/ke u zajednici.
Poziv je otvoren za mlade od 18 do 30 godina sa područja Zeničko-dobojskog kantona (Zenica, Visoko, Zavidovići, Breza, Kakanj, Olovo, Vareš, Žepče, Maglaj, Tešanj, Usora i Doboj-Jug)

Obuka za omladinske lidere/ke namjenjena je mladim ljudima koji imaju motivaciju da pokrenu nešto novo za mlade i učestvuju u kreiranju boljeg položaja mladih. Budi promjena u svojoj zajednici postani omladinski lider ili liderka.

Cilj je da se obuče mladi koje žele da pružaju podršku mladima kroz različite aktivnosti i projekte u zajednici, kreirane na osnovu društvenih, ponašanja, zdravstvenih, razvojnih, i sigurnosnih potreba mladih, a s druge strane da ostvare i saradnju sa općinskim i gradskim službama za pitanja mladih, ka kreiranju boljeg položaja mladih u njihovim lokalnim sredinama. Osnovna svrha jeste podsticanje mladih na aktivizam, kvalitetno provođenje slobodnog vremena i informisanje.mladih.

Ovo je izvrsna prilika za tebe! Prijavi se putem online obrasca: https://forms.gle/qer5RArqA8GF8nD69

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: [email protected] ili putem kontakt telefona (viber): +387 62 116 343.

(Visited 230 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments