POZIV ZA MLADE IZ GRADAČCA – Umjetnost ostaje

15 sep
Rok prijave 18.09.2022
Slika može predstavljati tekst koji navodi 'Schweizerische Eidgenossenschaft Confédération suisse Confederazione Svizzera Confederaziun svizra I M YOR BOARD MUDSI POŠ'O UMJETNOST OSTAJE Poziv za učesnike/ce iz Gradačca Učestvuj u snimanju filma O mladima 21. Septembar, Kino Gradačac'
📣 📣 📣
Spoj umjetnosti 🎭 , objektiva 📸 i pozitivnih ciljeva ☝️ stiže ovog mjeseca i u Gradačac!
Glumačke talente, kreirane ili nadograđene tokom jednodnevnog treninga, će imati priliku da pokažu i mladi iz Gradačca. Sloboda mišljenja i pokreta je tu da nas sve zajedno pokrene, a mi smo tu da umjetnošću motivišemo mlade da ostanu u #BiH 🇧🇦.
👉 Smatraš sebe inspirativnom osobom koja ima šta da kaže i pošalje poruku široj javnosti o problemu odlaska mladih? Onda ne gubi vrijeme, već se prijavi na 🔗 https://www.proni.ba/2022/09/08/poziv-za-mlade-iz-gradacca-umjetnost-ostaje/ do 18. septembra.
📍 Kino Gradačac
📅 21. septembar 2022.
Trening se realizuje u okviru projekta ,,Umjetnost ostaje/Art remains” koji sprovodi Youth Advisory Board pri Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini 🇨🇭 🇧🇦, u saradnji sa PRONI Centrom za omladinski razvoj i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, a podržava Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini.
(Visited 46 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments