Poziv za Elevantu nagradu

31 maj
Rok prijave 29.06.2020

U sve više međusobno povezanom svijetu mogućnost da se dosegne globalna publika nikada nije bila dostižnija. Mobilni telefoni, internet i društveni mediji omogućili su neviđen nivo komunikacije, razmjene informacija i znanja po kulturama.

OBLAST:

Više oblasti.

OPIS

Nagrada Elevate želi pronaći, podržati i obasjati reflektore Globalnim herojima, stvarajući multiplikatorski efekt koji će im omogućiti lakše skaliranje njihovog rada, uticaj na više života i nadahnuti druge da se bave problemima u vlastitim zajednicama, lančana reakcija dobrote širom svijeta. Cilj nagrade je povećati mogućnosti za sve ljude, posebno one koji su tradicionalno vaspitani rješavajući njihova rješenja izgradnjom svijesti i pokretanjem akcija za rješavanje najtežih problema svijeta. Povećanje razumjevanja i između ljudi kroz promjenu stavova, vjerovanja i ponašanja ljudi. Minimalna nagrada od 30.000 USD proširila se tokom dvije godine, s potencijalom za dodatna sredstva profesionalnog upravljanja i razvoja, mentorstvo i obučavanje, obrazovna obuka, izgradnja kapaciteta i povezanost sa uticajnim liderima u industriji i stručnjacima kroz dvogodišnji program Fondacije Elevate Prize. Prilagođena medijska i marketinška kampanja usmjerena na jačanje njihovog rada, izgradnju prepoznatljivosti i obožavatelja Globalnog heroja, na kraju podstaknuće druge da doprinesu javnom dobru. Pristup dinamičnoj mreži Elevate Prize Global Heroes i partnera.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi kandidati koji se bave velikim, kritičnim pitanjima u svojim zajednicama i snažnim, opipljivim rješenjima.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na oficijalni sajt: https://elevateprize.org/

ROK ZA PRIJAVU:

29. jun 2020. godine

Detaljnije: https://elevateprize.org/senior-leadership/

(Visited 117 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments