Poziv za edukaciju Industrija 4.0: Bazne tehnologije i njihova implementacija- reguliranje umjetne inteligencije od strane EU

18 mar
Rok prijave 25.03.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska  komora Bosne i Hercegovine  organizira  edukaciju  „Industrija 4.0: Bazne tehnologije i njihova implementacija- reguliranje umjetne inteligencije od strane EU“ koja će se održati 29.3.2024. godine u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode b.b., 75000 Tuzla.

Na edukaciji će se govoriti o mogućnostima koje pruža industrija 4.0, odnosno vještačka inteligencija (AI) kao jedan od temelja savremenih pametnih fabrika. S obzirom da se AI sve više koristi, potrebno je da se na odgovarajući način i zakonski regulira. U toku edukacije predstaviti će se elementi pametne proizvodnje sa posebnim  osvrtom na reguliranje AI u Evropskoj uniji.

Program edukacije

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 150,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke te osvježenje u planiranoj pauzi.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na edukaciji, prijavite se  OVDJE najkasnije 25.3.2024. godine do 12.00.  Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije bit će dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

komorabih.ba

 

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments