Poziv za dostavljanje radova – Dvadeset godina reforme krivičnog zakonodavstva u Bosni i Hercegovini: Dostignuća u prethodnih 20 godina i predstojeći izazovi

21 feb

Izdavač Organization for Security and Co-operation in Europe

Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini će 15. i 16. novembra 2023. godine u Sarajevu održati međunarodnu konferenciju pod nazivom Dvadeset godina reforme krivičnog zakonodavstva u Bosni i Hercegovini: Dostignuća u prethodnih dvadeset godina i predstojeći izazovi (Konferencija). Konferencija će, kroz radove i diskusije panelista, poslužiti kao platforma za analizu krivičnog zakonodavstva u Bosni i Hercegovini (BiH) koje je stupilo na snagu 2003. godine, s osvrtom na trenutne izazove i moguće buduće korake. S ciljem sadržajnog i tematskog definiranja Konferencije, Misija OSCE-a u BiH objavljuje poziv za dostavljanje radova sa relevantnim temama, kao što je navedeno u prilogu.

Gledišta, mišljenja, zaključci i druge informacije sadržane u ovom dokumentu ne odražavaju nužno stav Organizacije za sigurnost i saradnju u Evropi (OSCE), osim ako OSCE nije izričito naveden kao autor ovog dokumenta.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments