Poziv za dostavljanje prijava za učešće na HUMANITY IN ACTION LJETNIM PROGRAMIMA 2024.

27 jan
Rok prijave 04.02.2024

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave bh. studenata_tica za učešće na ljetnim Fellowship programima o ljudskim pravima koji organizuju Humanity in Action uredi u Amsterdamu, Berlinu, Kopenhagenu i Sarajevu (3. juni – 28. juni. 2024. godine).

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave bh. studenata ili studentica za učešće na ljetnim Fellowship programima o ljudskim pravima koji organizuju Humanity in Action uredi u Amsterdamu, Berlinu, Kopenhagenu i Sarajevu (3. juni – 28. juni. 2024. godine).

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente i studentice dodiplomskog studija, Master studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

Naši interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 110 studenata i mladih profesionalaca iz Evrope i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa univerzitetskim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Poziv za prijave otvoren je do 4. februara 2024. godine putem online aplikacije.

Za sva dodatna pitanja pošaljite mail na [email protected].

Budite jedan od studenata ili studentica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!

(Visited 146 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments