Poziv VTK/STK BiH: Poslovni forum u Crnoj Gori u oblasti opremanja objekata

2 feb
Rok prijave 06.02.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, a uz podršku Evropske preduzetničke mreže (EEN) organizira Poslovni forum i B2B susrete privrednika drvoprerađivačkog sektora i opremanja objekata Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Poslovni forum će se održati 6. marta/ ožujka 2024. godine u Podgorici, u prostorijama Privredne komore Crne Gore.

Cilj posjete je unapređenje ekonomskih odnosa između dvije zemlje sa fokusom na konkretne prezentacije ponude proizvoda i usluga prisutnih kompanija iz Bosne i Hercegovine za potrebe opremanja hotelskih i ugostiteljskih kapaciteta na tržištu Crne Gore.

Imajući u vidu položaj i značaj crnogorskog tržišta, vjerujemo da bi ova posjeta doprinijela uspostavljanju novih kontakata i poslovne suradnje sa crnogorskim partnerima.

O detaljima programa posjete kompanije će biti blagovremeno obaviještene. Napominjemo da učesnici (kompanije) iz Bosne i Hercegovine samostalno snose troškove smještaja i prijevoza.

Zainteresirani za učešće u ovoj delegaciji potrebno je da popunjenu priloženu prijavu dostave najkasnije do 6.2.2024. godine na e-mail: [email protected].

Kontakt osoba je Lejla Međedović (tel: 033 566 231).

Poziv 

Prijava 

komorabih.ba

(Visited 24 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments