Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu na temu praćenja javnih nabavki u BiH

11 avg
Rok prijave 20.08.2019

Organizacije koje prođu trening mogu da konkurišu za grant sredstva za realizaciju sopstvenih projekata praćenja javnih nabavki

Organizacije koje prođu trening mogu konkurirati za grant sredstva za realizaciju sopstvenih projekata praćenja javnih nabavki u BiH

Koalicija Balkan Tender Watch-BTW (osnovana 2012. godine, koju finansira EU) bori se protiv korupcije, s namjerom da na Zapadnom Balkanu stvori čvrstu antikorupcijsku zajednicu. Članice koalicije su Fondacije za otvoreno društvo iz BiH, Srbije i Kosova, Centar za građanske komunikacije – Sjeverna Makedonija, i Mreža za afirmaciju nevladinog sektora – Crna Gora.

U želji da proširi svoju mrežu saradnika, koji će raditi na praćenju sistema javnih nabavki, BTW poziva sve organizacije civilnog društva, koje su registrovane u Bosni i Hercegovini prije više od godinu dana, neprofitne su i godišnji prihod im ne prelazi 50.000 EUR, da predlože svoje predstavnike za trening o praćenju javnih nabavki. Trening traje 2 dana i održaće se 02. i 03. septembra 2019. godine, a organizator pokriva sve troškove.

Organizacije koje prođu trening mogu da konkurišu za grant sredstva za realizaciju sopstvenih projekata praćenja javnih nabavki.

Popunjen obrazac_za_prijavu na trening pošaljite na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 20. augusta 2019.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević