Poziv na TEDx Youth Event

9 mar

U duhu ideja vrijednih širenja, TED je pokrenuo TEDx- program lokalnih, nezavisno organizovanih događaja koji okupljaju ljude koji žele da dožive iskustvo TED-a. TED je neprofitna organizacija posvećena idejama vrijednim širenja. Naš događaj nazvan je  [email protected], gdje “x” označava da je to ” samostalno organizovan TED događaj”. Na [email protected], govorima koji se drže uživo, želimo da inspirišemo publiku i pružimo scenu mladima da podijele svoje ideje. TED Conferences obezbijeđuje opšta uputstva za TEDx program, ali individualni događaji, kao što je naš, u potpunosti su samostalno organizovani.

Tema našeg prvog [email protected] događaja je ” Leaders of Change”.

TEDx [email protected] organizuju studentice iz Sarajeva, Hadžera Selimović  i Ena Porča kao projekat u sklopu BOLD inicijative Američke Ambasade u Sarajevu.

Glavni cilj [email protected] je da kroz TEDx govore širi ideje koje se tiču mladih ljudi u Bosni i Hercegovini.

Ovaj događaj je početak nove priče za mlade ljude u Bosni i Hercegovini gdje se svaki glas treba čuti i svaka ideja podijeliti.

[email protected] se održava 13.03.2021. u Swissotel-u Sarajevo sa početkom u 12 h.

Konferencija je podijeljena u tri bloka i svaki blok ima ograničenu publiku od 30 osoba.

Broj karata za svaki blok je ograničen, a karte se mogu kupiti na online platformi https://fixr.co/event/389521141

Više informacija o [email protected] događaju i govornicima možete pronaći na Instagram profilu https://www.instagram.com/tedxyouth_ferhadija/  ili upitom na mail [email protected]

Let’s spread ideas worth sharing!

(Visited 125 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments