Poziv na seminar „Emocionalni menadžment“

11 feb
Rok prijave 26.02.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira i poziva bh. poslovnu zajednicu na seminar „Emocionalni menadžment“, koji će biti održan u utorak, 27. februara 2024. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Ključ održivog menadžmenta u današnjem, a posebno budućem korporativnom upravljanju je u emocionalnom menadžmentu. Balans emocija i razuma, stvara stabilno emocionalno okruženje, pozitivno organizaciono ponašanje, te postaje glavna odrednica poslovnog razvoja. Emocionalna inteligencija je sposobnost da prepoznamo i nadgledamo sopstvena i tuđa osjećanja, emocije i da je koristimo kako bismo shvatili mišljenje i akcije drugih ljudi.

Seminar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, te zaposlenicima koji žele unaprijediti svoje znanje u oblasti menadžmenta.

Predavač na seminaru je Jasmin Hasančević, profesionalni komercijalni trener, konsultant za razvoj tržišta, korporativno upravljanje i upravljanje ljudskim resursima. Predavač posjeduje tri EU certifikata (Francuska-Austrija-Slovenija) za komercijalne vještine, tehniku prodaje i upravljanje ljudskim resursima.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV.

U cijenu kotizacije je uključeno:
• Predavanja/Edukacija (1 dan);
• Elektronske prezentacije/materijali predavača;
• Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH i
• Kafe pauza.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru u Sarajevu, izvršite prijavu popunjavanjem ON LINE prijavnog obrasca najkasnije do 26.2.2024. godine do 12.00 sati.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 ili na mail: [email protected].

(Visited 77 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments