Poziv na „Online kurs poslovnog engleskog jezika“

29 dec

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva predstavnike poslovne zajednice u Bosni i Hercegovini i zainteresirana fizička lica na „Online kurs poslovnog engleskog jezika (Business English Online Course)“, koji počinje u februaru 2024. godine.

U svijetu rapidnih promjena i globalnog poslovanja izuzetno je važna, ali i neophodna komunikacija na engleskom jeziku, kako u svakodnevnim situacijama tako i u poslovnom okruženju. Online kurs poslovnog engleskog jezika će Vam pomoći da usavršite poslovnu komunikaciju, proširite vokabular, savladate poslovnu korespondenciju i unaprijedite neophodne prezentacijske vještine. Online kurs ima za cilj, pored sticanja novih znanja i vještina, da kod polaznika unaprijedi postojeće znanje engleskog jezika, poboljša jezičke vještine (reading, writing, listening, speaking) i komunikacijske vještine u poslovnom okruženju.

Nakon završenog online kursa polaznici bi trebali moći da koriste postojeće znanje engleskog jezika u profesionalne svrhe sa posebnim akcentom na poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku. Biće u mogućnosti da uspješno izlažu svoje stavove i ideje, da profesionalno vode prezentacije, sastanke i pregovore, te da koriste formalni engleski jezik prilikom svih vrsta korespondencija, kako u pisanoj formi tako i u elektronskoj.

Predavači na online kursu poslovnog engleskog jezika su profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u predavanju općeg, pravnog i poslovnog engleskog jezika, specijalizirani za predavanje nastave u online formatu.

Online kurs poslovnog engleskog jezika će se održati putem Zoom platforme/aplikacije u trajanju od tri (3) mjeseca, kroz ukupno 48 školskih sati. Nastava će se realizirati kroz dinamiku koja predviđa održavanje predavanja dva (2) puta sedmično po dva (2) školska sata (4 školska sata/sedmično x 12 sedmica = 48 školskih sati). Nastava će se održavati radnim danima, u poslijepodnevnim satima (za vrijeme radnog vremena).

Za učešće na online kursu poslovnog engleskog jezika predviđena je kotizacija u iznosu od 351,00 KM (s PDV-om), a u cijenu je uključeno:

  • online predavanja (ukupno 48 školskih sati)
  • certifikat VTK/STK BiH

Prijava na online kurs se vrši popunjavanjem online prijavnog obrasca.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je petak, 26. januar 2024. godine do 12.00 sati.

Više informacija o konceptu, sadržaju i nastavnim jedinicama „Online kursa poslovnog engleskog jezika“ možete pronaći ovdje.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments