Poziv na konferenciju “Supporting Peace, Reconciliation and Conflict Prevention through Young Women’s Empowerment and Engagement”

18 jan
Rok prijave 22.01.2019

Udruženje za kulturu, afirmaciju i savjetovanje ”KAS” Banja Luka poziva djevojke i žene (18-30 godina) da uzmu učešće na konferenciji ”Supporting Peace, Reconciliation and Conflict Prevention through Young Women’s Empowerment and Engagement”, koja će se održati 26.01.2019. godine u Banjaluci.

U okviru konferencije biće održana interdisciplinarna i multidisciplinarna predavanja i edukativne radionice sa ciljem ukazivanja na značaj osnaživanja mladih žena i njihovog aktivnog učešća u procesima podržavanja mira, pomirenja i prevencije konflikta.

Konferencija će okupiti 20 učesnica. Osvježenje, radni materijal i ručak biće obezbjeđeni svim učesnicama. Organizatori nisu u mogućnosti da snose troškove puta i smještaja za učesnice koje dolaze izvan Banjaluke.

Realizaciju konferencije ”Supporting Peace, Reconciliation and Conflict Prevention through Young Women’s Empowerment and Engagement” podržava Alert Fonds.

Ukoliko ste zainteresovane za učešće na konferenciji, molimo vas da nam dostavite CV na e-mail [email protected].

Rok za slanje prijava je 22.01.2019. godinedo 17h.

Odabrane učesnice biće obavještene putem e-maila 23.01.2019. godine.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments