Poziv na fotografski natječaj ‘U Mostaru, ljeta 2021’

24 jul
Rok prijave 25.08.2021

Centar za kulturu Mostar poziva sve one koji se fotografijom bave amaterski da se do 25. kolovoza prijave na fotografski natječaj “U Mostaru, ljeta 2021”.

“Ljeto nam se vratilo u naš Mostar, grad svjetlosti. Uz Atenu, to je grad s najvećim brojem sunčanih dana u Europi. Ljeto koje dolazi možemo sačuvati u našim pričama, sjećanjima, ali i fotografijama. Osvrnite se oko sebe, uhvatite trenutak i zabilježite ga. Mogu to biti fotografije s usijanih mostarskih ulica, vesele gradske razglednice ili prizori s manifestacije ‘Mostarsko ljeto 2021’. Dočarajte atmosferu ljeta u Mostaru i pretvorite je u sličice našega grada koje će biti i lako prepoznatljive”, priopćeno je iz Centra za kulturu.

Što se tiče uvjeta sudjelovanja na natječaju, svi sudionici moraju biti građani BiH, u obzir dolaze samo fotografije nastale u Mostaru tijekom ljeta 2021. godine, fotografije koje sudionici šalju trebaju biti autorske, a svaki autor može poslati maksimalno dvije fotografije.

Krajnji rok za prijem radova je 25. kolovoza, a fotografije s prijavom poslati na e-mail “[email protected]” s naznakom: Prijava za Foto konkurs “U MOSTARU, LJETA 2021”.

Organizatori napominju kako na natječaju ne mogu sudjelovati uposlenici Centra za kulturu, kao ni članovi njihove uže obitelji.

startbih.ba

(Visited 444 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments