POZIV MLADIMA NA TRODNEVNU RADIONICU U BUGOJNO (02-04.06.2023.)- Teatar i ja: izgradnja životnih vještina kroz umjetnost

22 maj
Rok prijave 26.05.2023

 

Omladinska kulturno-umjetnička platforma poziva mlade osobe između 15 i 25 godina koje imaju prebivalište u Bugojnu da se prijave na trodnevnu radionicu koja će se održati u Kulturno-sportskom centru Bugojno u periodu od 02. do 04. juna 2023. godine (petak-nedjelja)! Rok za prijavu: 26. maj 2023. do 23:59h. Prijavi se na linku!

Radionica se održava u okviru  projekta „Teatar i ja: izgradnja životnih vještina kroz umjetnost“ koji se provodi u okviru projekta “Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja – MAKERS”, koji implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH uz podršku Porticus fondacije. Trodnevne radionice održat će se u tri lokalne zajednice u BiH – Bugojno, Brčko i Goražde, a u julu će okupiti mlade iz sve tri lokalne zajednice na najstarijem teatarskom festivalu u BiH – 51. Teatarskom festivalu BiH FEDRA Bugojno.

Ako želiš istražiti različite stilove u teatru, učeći o različitih tehnikama u glumi, lutkarstvu i pokretu ova radionica je prava prilika za tebe! Želimo ti pružiti mogućnost da istražiš vlastito tijelo kao glumački aparat i razumiješ vlastitu kreativnost i emocionalni izričaj!

Veselimo se tvojoj prijavi! Za potencijalne poteškoće prilikom prijave ili dodatne informacije, možeš nas kontaktirati na: [email protected]

 

(Visited 37 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments