Poziv mladim preduzetnicima za učešće u programu „Erasmus za mlade preduzetnike“

18 sep
Rok prijave 30.09.2023

Program prekogranične razmjene Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“ ti omogućava da unaprijediš svoju poslovnu ideju i putuješ u inostranstvo. Evo kako…

Eda objavljuje javni poziv mladim preduzetnicima i onima koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“.

Riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne 3 godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata.

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična! Pogledajte video šta o tome kaže Jelena Todorović koja je boravila u Istanbulu.

U bazi podataka programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ je registrovano oko 13.000 preduzetnika domaćina i preko 21.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano preko 11.500 posjeta.

❗ Mladi i potencijalni preduzetnici iz BIH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, treba da najkasnije do subote, 30.9.2023. popune online obrazac.

Za dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Edu – Agenciju za razvoj preduzeća (kontakt osoba Pavle Miovčić [email protected], telefon 051/300-241).

(Visited 17 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments