Poziv bh. kompanijama za učešće u poslovnoj posjeti sajmu ESEF 2024

19 dec
Rok prijave 05.01.2024

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira posjetu Europskom sajmu podugovaranja i inženjeringa- ESEF MANUFACTURING INDUSTRY 2024 koji će se održati od 12. do 15. 3. 2024. godine u Utrechtu (Nizozemska).

Svrha poslovne posjete sajmu ESEF-u 2024 je omogućiti uspostavljanje kontakata s potencijalnim partnerima i unapređenje izvoznih poslova bh. kompanija.

„ESEF MANUFACTURING INDUSTRY 2024“ je najveći i najvažniji sajam u zemljama Beneluksa u oblasti snabdijevanja, outsourcinga, razvoja proizvoda i inženjeringa. Svake dvije godine, OEM (proizvođači originalne opreme) dizajneri proizvoda i kupci mogu pronaći nove materijale, komponente i primjene, kao i fleksibilna rješenja vezane za proizvodnju i kupovinu.

Sajam okuplja kompanije koje se bave proizvodnjom i inženjeringom, pružajući im priliku da na sajmu predstave svoje proizvode, usluge i tehnološke inovacije. „ESEF 2024“ je mjesto gdje posjetitelji i izlagači mogu podijeliti znanje, umrežiti se i upoznati nove poslovne kontakte.

U sklopu sajma ESEF-a se održava i TechniShow 2024, najveći i najznačajniji sajam u Beneluksu za industrijsku proizvodnju, obradu i mašinsku obradu metala, plastike, pribora i alata.

Više informacija o poslovnoj posjeti i uvjetima učešća dostupno je u priloženom Pozivnom pismu.

Rok za prijavu učešća je petak, 5. 1. 2024. godine.

Za više informacija o učešću u poslovnoj posjeti sajmu, kontakt osoba je Mersiha Selmanović (e-mail: [email protected], tel. 033 566 242 ili 066 22 00 43).

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments