Poziv bh. kompanijama za učešće na sajmu ELMIA Subcontractor

13 jun
Rok prijave 28.06.2024

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje zajednički nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu podugovaranja  ELMIA Subcontractor, koji će se održati od 12-14.11.2024. godine u Jonkopingu (Švedska).

Elmia Subcontractor je vodeći događaj za podugovaranje za Sjevernu Evropu i najveći u Švedskoj. Održava se svake godine u Jonkopingu i privlači hiljade posjetioca i izlagača iz cijelog svijeta. U sajamskom prostoru površine 34.000 m2 događaji i sastanci pružaju posjetiteljima, izlagačima i organizatorima susrete, kvalitetne mogućnosti i umrežavanja.

Glavne izlagačke kategorije sajma su metalska industrija, elektro industrija, industrija plastike i dr.

Više informacija o uslovima učešća bh. kompanija (uslugama VTK/STK BiH, troškovima, kriterijima za odabir,…) dostupno je u Pozivnom pismu, a o samom sajmu na web stranici www.elmia.se.

Zainteresovani za izlaganje na štandu Bosne i Hercegovine potrebno je da popunjenu Prijavu učešća dostave putem e-maila: [email protected] najkasnije do 28.06.2024. godine.

Potpisana i ovjerena četiri originalna primjerka Sporazuma o reguliranju obaveza, potrebno je obavezno poslati i poštom na adresu:

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH

Branislava Đurđeva 10,

71000 Sarajevo

Za više informacija o učešću na sajmu ELMIA Subcontractor kontakt osoba je Aida Vidimlić (tel.033 566 233).

(Visited 38 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments